Η Εταιρεία μας

“Για τα πιο τρυφερά ποδαράκια του κόσμου…

Για τα πρώτα του βήματα…..που θα θυμόσαστε για πάντα!
Προτεραιότητά σας είναι η υγεία του παιδιού σας. Η επιλογή του κατάλληλου υποδήματος από την πρώτη στιγμή θα βοηθήσει το παιδί σας να κάνει σταθερά βήματα χωρίς προβλήματα.
Σκοπός μας είναι η προστασία των παιδικών ποδιών από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία, παρέχοντας υποδήματα που θα συντροφεύουν τα παιδιά σας στα πρώτα βήματα, στο σχολείο, στο κυνηγητό, στις βόλτες.
Στόχος μας είναι το παιδί σας να βαδίζει στη ζωή σταθερά και ασφαλή!

Το κατάστημα παιδικών και εφηβικών υποδημάτων Πα-τη-τό λειτουργεί από το 2012 στην πόλη της Δράμας στη Γεωργίου Παπανδρέου 4. Από τον Δεκέμβρη του 2021 μεταφέρθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας στην Προύσης 20. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε κάθε τύπου υποδήματος από 15 νούμερο έως και 46.

Το patito.gr είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αποστολή μας είναι να είμαστε ο πρωταρχικός προορισμός έμπνευσης και διάθεσης των κορυφαίων και πιο “ψαγμένων” εταιριών υποδημάτων. Επιθυμία και στόχος μας είναι η εξυπηρέτησή σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε!”