Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με courier

Το patito.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας με υπηρεσία ταχυμεταφορών, σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε με χρέωση 3€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%) για παραγγελίες μέχρι 39€. Για παραγγελίες άνω των 39€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 2€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%).

Για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ζώνης, τα έξοδα αποστολής είναι 8€ (Simple Mail) και 11€ (Express Mail) ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας και πραγματοποιούνται μέσω της συστημένης υπηρεσίας των ΕΛ.ΤΑ.

Για παραγγελίες εκτός Ευρωπαϊκής Ζώνης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις χρεώσεις.

Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

Εάν κάποιο προϊόν που σας ενδιαφέρει αναφέρεται ως διαθέσιμο “Κατόπιν Παραγγελίας”, σημαίνει ότι η αποστολή εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email ή τηλεφωνικώς, για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν ξεπερνάει τις τρείς (3) εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδας και για την Ευρώπη τις τέσσερις (4) εργάσιμες μέρες.

Παραλαβή απο το κατάστημα

Οι παραγγελίες μπορούν να παραληφθούν από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 4 στη Δράμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2521104057.

Λάβετε υπ’ όψιν σας ότι το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί ημέρες και ώρες καταστημάτων.